Swecon uuteen toimitaloon Luxomat-tunnistimia

Toimitalon käytävien ja pysäköintitalon valaistusta ohjataan BEG Luxomatin PD3-tunnistimilla.

Projektin tiedot

Vuosi
2015
Paikkakunta
Helsinki

Ohjausta tunnistimilla yleisissä tiloissa

Toimitalon käytävien ja pysäköintitalon valaistusta ohjataan BEG Luxomatin PD3-tunnistimilla. PD3 on yksinkertainen tunnistin, joka on helppo asentaa ja erittäin toimintavarma.

Ohjauksen avulla voidaan säästää valaistuksen energian kulutuksessa ja kustannuksissa huomattavasti. Tunnistin sytyttää valot ja pitää ne päällä niissä tiloissa, joissa ollaan ja sammuttaa valot automaattisesti, kun tilassa ei enää olla.

Monipuoliset tunnistimet

BEG Luxomatin tunnistimista löytyy sopiva tuote hyvinkin erilaisiin käyttötarkoituksiin. Ulkotilojen valaistuksen ohjauksella ohjataan esimerkiksi pihavalaistusta. Sisätilojen liiketunnistimilla voidaan ohjata esimerkiksi käytävien, varastojen tai WC-tilojen valaistusta. Luxomatin läsnäolotunnistimilla voidaan ohjata vaikkapa toimistohuoneiden, avotoimistojen tai luokkatilojen valaistusta monipuolisesti.

Luxomat-läsnäolotunnistin kykenee ohjaamaan valaistusta on/off, DIM/1-10V tai DALI-ohjaustavalla. Himmennettäviä valaisimia ohjaavat tunnistimet (DIM/1-10V, DALI) kykenevät vakiovalosäätämään valaistusta ja käyttäjä voi itse halutessaan myös himmentää valoja haluttuun valaistusvoimakkuuteen. Näissä tunnistimissa on myös käytäväohjaustoiminto, joka soveltuu erinomaisesti himmennettävien käytävävalaisimien pehmeään ohjaukseen.