Tule tapaamaan meitä Sähkö Valo Tele AV -messuille!

30.01.2024

Olemme mukana Jyväskylässä järjestettävillä Sähkö Valo Tele AV -messuilla 7.-9.2.2024. Tule tapaamaan meitä osastolle D 124 ja kuulemaan ratkaisumme valaistukseen, ohjaukseen ja tietoverkkoihin.

Messuilla esittelemme Focus Lightningin, Meyer Lightningin ja Triluxin uutuus valaisimia.

Meiltä löytyy laaja valikoima valaisinratkaisuja toimistoihin, teollisuuteen ja ulkovalaistukseen.

Tutustu valaistuksen ratkaisuihimme!

 

Ohjauksen puolelta esittelyssä ovat uudet iLight PoE/ iCAN kosketusnäytöt.

iLight on kansainvälisesti arvostettu valaistuksen ohjausjärjestelmä, jonka etuna on suoraviivainen runkoväylä, helppo skaalautuvuus, monipuoliset käyttöliittymät, avoimet konfiguroitavat rajapinnat, erinomaiset valaistuksen ohjausmahdollisuudet, sekä nopea käyttöönotto. Esittelyssä mallit TSE40 ja TSE100. iLigth PoE / iCAN kosketusnäytöillä koko tilan ohjaaminen on tehty helpoksi ja sillä voidaan helposti ohjata valaistusta, ilmanvaihtoa ja verhoja.

Lisäksi meiltä löytyvät iLight järjestelmän kanssa erinomaisesti yhteensopivat ja toimintavarmat B.E.G. DALI-2 sensorit erilaisten tilojen tarpeisiin, sekä valaisimiin integroitaviksi. Lue lisää DALI 2 multimastertunnistimista.

 

Tietoverkkojen puolella messuilla esillä maailman monipuolisin paneelikupari- ja valokuitukaapeleille

R&M:n Netscale 48 ristikytkentäpaneeli, joka mahdollistaa kupari- ja valokaapelijärjestelmän tiivistämisen samaan kaappiin 1U-tilaan. Paneelirunko nopeuttaa eri moduulityyppien asennusta ja integroidut kaapeliohjurit mahdollistavat tiiviin ja siistin asennuksen. Lisäksi siihen sopivat uusimmat liitäntätekniikat: LC-, SC-, MPO, E-2000, Cat6A RJ45 ja Cat8.1 RJ45 -liittimet.

Lue lisää Netscale 48:sta.

Lisäksi esittelemme myös Infralanin liitinpaneelit 24:llä 1U liitinpaikalla, jotka sopivat kaikkiin kytkentäkaappeihin tai koteloihin, joiden asennuskiskopari on 19”. Paneeleiden takaa löytyy ”kaapelihyllyt”, joihin kaapelit voi myös sitoa. Lisäksi suojatut liittimet maadoittuvat automaattisesti, kun ne kiinnitetään paneeliin. Infralanilta löytyy myös optinen päätepaneeli LC 9/125 OS2, joka sisältää 48 häntäkuitua ja 24 adapteria.

 

Koskipa tarpeesi sitten valaistusta, valaistuksen ohjausta tai tietoverkkoja, asiantuntijamme auttavat löytämään sinulle sopivan ratkaisun laajasta valikoimastamme.
Tavataan messuilla osastolla D 124!