Potilashuoneen kaapelointi antimikrobisesti

potilashuoneen kaapelointi

Antimikrobiset R&M:n healthLine -tuotteet vähentävät mikrobien aiheuttamaa riskiä ristikontaminaatioihin, joita voi syntyä kosketuksista kaapelielementteihin.

Sairaalassa saatujen infektioiden riski

Sairaalassa saatujen infektioiden riskiä ei voi yliarvioida. Jopa maissa, joissa hygieniastandardit ovat edistyneimmät, sairaalassa ja terveydenhuollossa saadut infektiot ovat varsin yleisiä. Ne voivat johtaa jopa kuolemaan. WHO:n mukaan riski kuolla sairaalainfektioon on kaksi kertaa suurempi kuin riski kuolla liikenneonnettomuudessa.

Antimikrobiset kaapelikomponentit

Yhä useammat lääkintälaitteet sekä potilaan tilaa seuraavat laitteet liitetään verkkoon. Lisäksi potilasvuoteen läheltä löytyy datayhteydet. Potilaat ja sairaalan henkilökunta koskettavat päivittäin laitekaapeleita ja datapistorasioita. Perinteinen kaapelointitekniikka perustuu pelkästään puhdistukseen hygienian ylläpitämiseksi. Sen sijaan R&MhealthLine on antibakteerinen tuotekokonaisuus, joka on suunniteltu vähentämään ristikontaminaatioista aiheutuvia infektioriskejä terveydenhuollossa.

Hopean voima

R&M:n healthLine -tuotteet on varustettu antimikrobisella lisäaineella. Käytetty lisäaine sisältää hopeaioneja, joita on sekoitettu valmisteen sisältämään muoviosaan. Sitä ei voi hieroa tai pyyhkiä pois. Se estää mikrobien kolonisoitumisen (lisääntymisen) käsitellyillä muoviosilla niiden koko eliniän ISO 22196:n mukaisesti (testibakteerit: Staphylococcus aureus & Escherichia coli). Uusimmat tulokset osoittavat, että ne pystyvät lyhentämään myös joidenkin virusten (esim. norovirus) elinaikaa suojattujen tuotteiden pinnalla.

Täydellinen tuotekokonaisuus sairaalaympäristöön

R&M:n healthLine -tuoteperhe tarjoaa kattavan valikoiman antimikrobisia kaapelointiratkaisuja terveydenhuollon eri ympäristöihin. Tuoteperhe täydentää R&Mfreenet -LAN-kaapelointijärjestelmää ja se on helppo sekä asentaa että käyttää.

Lue lisää

R&MhealthLine-sarja

Tutustu koko tuotesarjaan:

Antibakteerinen pintarasia
Antibakteerinen liitinrasia
Suojatut Cat. 6A ja suojaamattomat Cat. 6 -liitäntäjohdot tietokoneiden, lääketieteellisten laitteiden, puhelinten, puhelujärjestelmien, multimediapäätteiden jne. yhdistämiseen.
• R&M-turvajärjestelmän suojakuoret ja koodauselementit – kysy meiltä näistä lisää.

R&MhealthLine -tuotteita on asennettu kaikkialla maailmassa terveydenhuollon tiloihin, kuten potilasosastoille, leikkaussaleihin, ensiapuhuoneisiin, hoitokoteihin sekä kuntoutus- ja terveydenhuoltolaitoksiin.

R&MhealthLine -tuotteita löytyy myös laboratorioista, elintarviketuotannon laitoksista, koulutuskeskuksista ja julkisista kiinteistöistä.

Lähde, Source: https://www.rdm.com/solutions/local-area-network/healthcare-cabling/patient-room-cabling/