Terveydenhuollon kaapelointi – uusi tapa vähentää sairaalainfektioita

Kaapelointi terveydenhuollon tiloissa

Terveydenhuollon ympäristö tuo lisävaatimuksia tavallisiin LAN-tuotteisiin. Luotettavuuden ja useiden eri verkkojen tunnistamisen ja erottamisen lisäksi toimivuutta parantavat erityisominaisuudet, kuten antimikrobinen käsittely tai ylijännitesuoja.

R&Mfreenet – ihanteellinen ratkaisu terveydenhuoltoon

Siellä missä lääketiede ja tietotekniikka kohtaavat, tarvitaan parasta mahdollista laatua. Terveydenhuollon infrastruktuurin on tuettava erilaisia sovelluksia. Lisäksi sen tulee toimia luotettavasti kaikissa olosuhteissa, myös hätätilanteissa.

R&M:n kaapelointiratkaisut tarjoavat vakaan perustan sairaaloiden, klinikoiden ja hoitokotien IT-infrastruktuurille. R&M:n ratkaisut täyttävät alan erityistarpeet ja -vaatimukset kokonaisvaltaisesti ja niitä on käytössä lukuisissa terveydenhuollon laitoksissa ympäri maailmaa.

R&Mfreenet-kaapelointijärjestelmä soveltuu erinomaisesti sairaaloihin ja hoitokoteihin modulaarisen suunnittelunsa, luotettavuutensa sekä monikäyttöisyytensä ansiosta. Vain todistettu laatu on tarpeeksi hyvää terveydenhuoltoon, jossa laitteiden oikeanlainen toiminta on turvaamassa ihmishenkiä.

Mukana hyödyllisiä ominaisuuksia

R&M kehittää jatkuvasti tuotteitaan. R&Mfreenet-järjestelmän ratkaisut ovat helppoja sekä asentaa että käyttää. Tuotteiden värikoodaus- ja lukitusmahdollisuudet auttavat saavuttamaan turva- ja riskienhallintastandardien ISO 80001- tai TIA1179-vaatimukset.

Erikoisominaisuuksia hoito- ja potilashuoneisiin

R&M on kehittänyt erikoisratkaisuja hoito- ja potilashuoneisiin. Näillä varmistetaan parempi suoja sekä potilaille että henkilökunnalle.

Tutustu RMhealthLine -tuotteisiin

Lue lisää:
Potilashuoneen kaapelointi antimikrobisesti

Tutustu:
Toimenpidehuoneen kaapelointi – ylijännitesuojaus

Lähde, Source:
https://www.rdm.com/solutions/local-area-network/healthcare-cabling/