Tampereen Raatihuone on valaistu arvonsa mukaisesti.

Upea ja historiallisesti arvokas Tampereen Raatihuone on valaistu arvonsa mukaisesti huippulaadukkailla Meyerin Ecoline-valaisimilla.

Projektin tiedot

Paikkakunta
Tampere

Tampereen Raatihuone sijaitsee näyttävällä paikalla torin laidalla aivan kaupungin keskustassa. Alkuperäisen valaistusratkaisun on suunnitellut Roope Siiroinen Valoa Design Oy:stäSähkötekniikka Oy Kari Sirénin toimisto suunnitteli uuden toteutuksen Nylund Talotekniikan yksinoikeudella Suomessa edustamilla huippulaadukkailla Willy Meyerin Ecoline-valaisimilla.

Ecoline LED-valaisimissa on seinänpesijätyyppinen valonjako. Kohteessa on käytetty eripituisia Ecoline-valaisimia, joilla on saavutettu erinomainen valaistustulos. Ecoline-valaisin on yksi markkinoiden pienimmistä seinänpesijäoptiikalla varustetuista valaisimista, jossa on sisäänrakennettu liitäntälaite.

Raatihuoneen on aikanaan suunnitellut Georg Schreck. Uusrenessanssityylinen historiallisesti arvokas rakennus valmistui vuonna 1890 ja se on ollut useiden värikkäiden historiallisten tapahtumien näyttämönä.

Haluatko lisätietoja?

Keskustele asiantuntijan kanssa.

Niclas Nylund

Liiketoimintapäällikkö
Valaistus
Suunnittelijat ja loppuasiakkaat, projektimyynti